Diensten

Uitgebreid aanbod

Taxi Compagnons

Groepsvervoer

Wilt u met een groter gezelschap op stap, dan is dit prima mogelijk bij Hollandse Taxi. De combinatie van onze personenauto’s en taxibusjes maakt het mogelijk om een grote groep te vervoeren. Wilt u met een grotere groep vrienden of bekenden samen op stap? neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Direct een taxibus reserveren? Dat kan via ons bestelformulier of door te bellen naar ons telefoonnummer.

 

Luchthaven Vervoer

Gaat u gaat op vakantie en heeft geen u geen zin om zelf naar een luchthaven te rijden? Wilt u de dure parkeerkosten vermijden? Met Taxi compagnons gaat u zorgeloos op reis van en naar elke luchthaven binnen & buiten Nederland. In veel gevallen wordt er vooraf een voordelig vast tarief vastgesteld om duidelijkheid in de kosten te geven. Neem gerust contact met ons op.

 

Tours

De Tour service is er voor groepen die samen een dag of meerdere dagen erop uit willen gaan. Taxi compagnons kan dat voor u regelen, we ontzorgen u van A tot Z. Het organiseren van de Tour kunt u volledig aan ons overlaten. Het enige wat u hoeft te doen is ons één of
meerdere bestemmingen door te geven, wij regelen de rest.
Nadat u een bestemming heeft gekozen zullen we een programma samenstellen om deze vervolgens met u door te nemen. Deze bestemming mag zowel binnen als buiten Nederland zijn.

 

Zakelijk vervoer

Moet u voor werk ergens zijn? En uw wilt niet in de file staan of met het openbaar vervoer gaan en geen parkeren betalen? Taxi compagnons kan dat voor u regelen.
Wij zijn regelmatig bezig voor bedrijven binnen Nederland zorgen wij regelmatig verzorgen wij regelmatig ritten naar afspraken , schiphol etc..

 

Personen vervoer

Naast al onze diensten, vervoeren wij iedereen zorgeloos van A-B binnen een bepaalde stad en omstreken.